Toimitusehdot
Rekisteröityminen:

Tilauksen tekeminen edellyttää rekisteröitymistä. Ennen ensimmäistä tilausta verkkokaupassa, tulee tilaajan rekisteröityä käyttäjäksi. Tämän jälkeen E. Vuorio / Oy C.E Lindgren Ab lähettää käyttäjätunnukset, jolla pääsee tekemään tilausta.

Toimitusaika:

Tilaukset toimitetaan 2-5 arkipäivän sisällä tilauksesta. E. Vuorio / Oy C.E Lindgren Ab toimittaa tuotteita vain Suomessa. Kaikki toimitukset tapahtuvat joko Postin, Matkahuollon tai Schenkerin kautta. Kuljetus-liikkeeksi valitaan tuotteiden mukaan asiakkaalle edullisin vaihtoehto.

Toimituskulut:

Tilaukselle lasketaan toimituskulut tuotteen painon mukaan. Näet tilauksesi rahtikulun ostoskorissasi.

Tilaukset sitovuus:

Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu sähköpostitse tai puhelimitse. Tilaaja sitoutuu tilaukseen vastaanotettuaan sähköpostitse tilausvahvistuksen. Tilaajalla on oikeus sähköpostitse tai puhelimitse peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta, ennen tilauksen toimitusta.

Reklamaatio:

Mikäli tilaajalle on toimitettu väärä tuote tai tuote on vaurioitunut, tulee tilaajan ilmoittaa asiasta 14 vrk sisällä tilauksen vastaanottamisesta E. Vuorio / Oy C.E Lindgren Ab:lle, joko sähköpostitse tai puhelimitse. Virheellinen toimitus palautetaan kuluitta, kun palautussuostumus ja ohjeet palautuksen tekemiseen on annettu. Saatuaan palautetun tilauksen, E. Vuorio / Oy C.E Lindgren Ab palauttaa mahdolliset suoritukset viipymättä tilaajalle.